Van den Bosch Tractoren: Ons bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel Van den Bosch Tractoren

Henk van den Bosch heeft in november 1988 het bedrijf van de heer Korrel overgenomen en Van den Bosch Mechanisatie opgericht. De heer Korrel was dealer van Fiat, UTB en Deutz-Fahr. Destijds waren er 4 personeelsleden werkzaam. Bij explosie op 12 april 1995 werd het pand compleet ontzet en moest het gesloopt worden. Op de oude plaats werd een nieuw pand gebouwd wat nu de huidige werkplaats is. Het bedrijf is uitgegroeid tot een werkplaats met 10 personeelsleden. Verder is er een tractorkeuringsstation bijgekomen. Nu is Van den Bosch Mechanisatie CV dealer van Deutz-Fahr, Case IH en Steyr tractoren, Deutz-Fahr -, Ziegler hooibouw machines en BvL – Van Lengerich uitkuilmachines.

Verder vertegenwoordigen wij Veenhuis kipwagens, Schuitemaker uitkuilmachines, opraapwagens en producten van de Slootsmid groep, zoals bemesters. Ook op het gebied van grondverzet zijn wij thuis met dealerschappen van Takeuchi minikranen en minishovels van Weidemann en Giant.

Door het volgen van cursussen wordt het opleidingsniveau van het personeel op peil gehouden. Om maximale service te kunnen verlenen beschikt Van den Bosch Mechanisatie over twee goed ingerichte servicebussen. Wij zijn u graag van dienst voor onderhoud en reparaties aan uw landbouw machines en tractoren. Daarnaast kunt uw (ook) bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte machines en tractoren.

Met ingang van januari 2008 heeft de heer Van den Bosch de commerciële activiteiten overgedragen aan de heren Dirk Brouwer en Wouter Baltus, daarmee de service van de in het verleden geleverde producten ook voor de toekomst gewaarborgd.

×